What's for dinner?
In principe kan alles. Low and Slow, klassiekers als Pulled Pork, Spareribs, Pork Belly Burnt Ends. Gerechten waar je al gauw 5 uur mee bezig bent. Toepasbaar bij een wat langere setting. Zodra we minder tijd hebben kunnen eerder genoemde gerechten voorbereid worden, waarmee we alleen de laatste fase on-site doen.
Show-stoppers zijn natuurlijk de verschillende Cuts- en Steak soorten, getrancheerd op een steakplank met heerlijke vers gemaakte sauzen. Alles binnen twee uurtjes te bereiden.
De kleinere stukjes in de vorm van saté, hamburgers, kipvleugels zijn bij elke BBQ van harte welkom, dus ook dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunnen deze varianten in korte tijd bereid worden.
Vis. Mmm. Ideaal stukje proteïne wat ook een korte bereidingstijd nodig heeft. Zalm, forel, garnalen. Zo smaakvol.
Je merkt het al, er is best veel mogelijk en voor elke setting is een menu samen te stellen. Voor €15,00 p.p.* zit je al gebakken!